Tiedote 2/2023

Jaa kirjoitus

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet!

Toivotan teille kaikille Hyvää Alkanutta Vuotta!

Tammikuun klubi-illassa vieraanamme oli taloustieteilijä Sixten Korkman. Erinomaisessa esityksessä saimme kuulla hänen näkemyksiään yhteiskunnan kehittymisestä,, ajankohtaisesta taloustilanteesta ja vallitsevista kriiseistä. Esityksen jälkeen oli mielenkiintoiset keskustelut. Paikalla Bankissa ja etänä yli 40 klubilaista osallistui tilaisuuteen.

Seuraava Klubi-ilta pidetään ma 20.2.2023 klo 18.00 Bankissa. Vieraaksemme Bankkiin tulee Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Marko Pukkinen. Hän pitää esityksen AVI:sta ja sen toiminnasta. Tähän tapaamiseen klubilaiset voivat osallistua myös etänä oheisen linkin kautta:

Liity Vaasan Suomalainen Klubi ry kokoukseen napsauttamalla tätä

Ilmoittautumiset Klubi-iltaan viimeistään ke 15.2.2023 kuluessa klubimestari Markku Rautoselle (morautonen@gmail.com tai puh. 040-525 5527). Vahvistakaa ilmoittautumisen yhteydessä osallistutteko tulemalla itse tilaisuuteen vai etänä.

Klubin hallitus on linjannut viestintäämme. Keskitymme viestinnässä enemmän sähköpostin ja omien kotisivujen käyttöön. Vain virallisista kokouksista tulee jatkossa kirjekutsu niille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitetta. Samoin jäsenmaksulomakkeet lähetetään sähköpostiosoitetta vailla oleville klubin jäsenille. Kaikki klubin toimintaan liittyvät tiedot ovat saatavilla klubin kotisivuilla. Erityisen tärkeää on, että klubin jäsenet ilmoittavat muutokset sähköpostiosoitteessaan klubin sihteerille Arja Rantaselle (arjarantanen24@gmail.com).

Nyt helmikuussa kukin klubin jäsen saa jäsenmaksulomakkeen ja toivomme, että maksut suoritetaan ajallaan.

Kevään klubi-illat ovat seuraavat:

  • Helmikuussa ma 20.2.2023
  • Maaliskuussa ma 29.3.2023, myös kevätkokous
  • Huhtikuussa ma 17.4.2023
  • Toukokuussa pe 19.5.2023, klubi-ilta ja jatkot

Tarkemmat tiedot tapaamisista tiedotetaan erikseen, ja ne löytyvät kotisivuilta vsk.fi kohdasta Jäsenille => Klubitiedotteet ja =>Toimintasuunnitelma 2023.