Jäsentiedustelu kevään Turun matkasta

Jaa kirjoitus

Vaasan Suomalainen Klubi on suunnitellut matkaa Turkuun Suomalainen Pohja ry:n vieraaksi (Suomalainen pohja Ry – Suomalainen Pohja Ry) tälle keväälle.  Matka olisi kaksipäiväinen ja tehtäisiin pikkubussilla tai linja-autolla riippuen osallistujamäärästä. Majoittuminen tapahtuisi Turussa äsken remontoidussa Sokos Hotel Kupittaassa (Joukahaisenkatu 6).

Suomalaisen Pohjan klubi-illassa on vieraana poliisipäällikkö Risto Lammi ja suuntaa-antavana aiheena on ”Olemmeko Ruotsin tiellä?”. Esityksen ja keskustelun jälkeen on omakustanteinen illallinen klubin jäsenten kanssa. Ravintolaan voitte tutustua oheisen linkin kautta:

Ravintola Suomalainen Pohja

Lähtö olisi maanantaina 17.4.2023 aamupäivästä.  Arvioitu kustannusarvio matkalle olisi noin 200 €, jos 10 matkustajaa ja 160€, jos 15 matkustajaa. Tämä sisältäisi matkan ja majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa sisältäen aamiaisen. Yhdenhengen huoneen lisähinta on 35 euroa.

Matkan toteutumiseen tarvittaisiin vähintäänkin 10 täysin maksavaa osallistujaa.

Paluumatkalla voisimme vierailla esimerkiksi Uudenkaupungin Automuseossa, josta voimme sopia matkalle osallistujien kesken tarkemmin.

Pyytäisimme jäseniltä mahdollisimman sitovaa ennakkoilmoittautumista matkalle osallistumisesta matkajärjestelyjen suunnittelun vuoksi. Toivoisimme matkalle ilmoittautumiset 15.3.2023 mennessä. Ilmoituksessa haluttaisiin myös tieto haluaako majoittua yksin yhden hengen huoneeseen. Ilmoittautumiset klubimestari Markku Rautoselle  morautonen@gmail.com tai tekstiviesti 040 525 5527.