Tapahtumat

Kuvia eri tilaisuuksista tällä ja rinnakkaisella sivulla Kuvagalleria.

Sääntömääräinen kevätkokous ja klubi-ilta 20.3.2023

Klubin sääntömääräinen kevätkokous pidettiin ennen varsinaisen klubi-illan esitelmää.

Klubi-illassa vieraili journalisti Stig Nygård kertomassa vaalimatematiikasta ja analysoimassa Vaasan vaalipiirin ja valtakunnallisesta vaalitilanteesta. Tilaisuudessa runsaslukuinen jäsenkunta toimi aktiivisena kommentoijana tuoden esiin monipuolisesti erilaisia näkökulmia alueelliseen ja valtakunnalliseen tilanteeseen. Klubi-illan päätteeksi nautittiin perinteinen ja herkullinen hernekeitto lisukkeineen.

Klubi-ilta 20.2.2023

Klubi-illan vieraana 20.2.2023 vieraili  Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Marko Pukkinen kertoen viraston toiminnasta.

Kuvassa illan tilaisuudessa klubin puheenjohtaja Heikki Uusitalo ja ylijohtaja Marko Pukkinen.

Vierailu Kyrö Distillery Companiin ma 7.9.2020

Noin kaksikymmentä osallistujaa oli klubin syysretkellä, ja kohteenamme oli tutustua menestyvään ja kasvavaan yritykseen Kyrö Distillery Companiin .

Perillä saimme kaksituntisella kierroksella kuulla mielenkiintoisia tietoja alueen ja Isonkyrön Osuusmeijerin historiasta Napuen taistelutantereen kupeessa , sekä tarinoita itse yrityksen syntymästä ja kehittymisestä tähän päivään saakka. Kiersimme koko tuotantoprosessin ja kävimme myös katsomassa ensimmäistä tislaamoa, jossa pandemian aikana on tislattu käsidesiä. Mielenkiintoinen oli myös varasto, jossa asiakkaiden tynnyreissä kypsyivät heidän ostamansa viski. Kaikille jäi varmasti mieleen eräs yrityksen slogani: In Rye We Trust!

Lopuksi saimme opetella tunnistamaan lopputuotteiden mauissa olevia erilaisia hienoja vivahteita.

Mielenkiintoinen ja piristävä retki!

Heikki

Retki alkoi!

Yhdessä komean julkisivun edessä.

Uskomme rukiiseen!

Asiakasomistajan tynnyri!

Vaikuttava uusi tislaamo!

Ensimmäinen pullotuskone!

Tastingin salaisuuksia!