Kuvagalleria

Tällä sivulla on listattuna VSK:n tapahtumissa otettuja kuvia ja kuvia Vaasasta.

Klubi-ilta – 23.1.2023

Klubi-illan vieraana etäyhteydellä oli taloustieteilijä Sixten Korkman.

Jäsenkunta oli tilaisuudessa runsaslukuisesti edustettuna sekä fyysisesti paikalla että etäyhteyden kautta. Korkmanin mielenkiintoisen esityksen jälkeen käytiin monipuolista keskustelua taloudesta ja yhteiskunnan toiminnoista.

Suomi 105 – illallinen 3.12.2022

Vaasan Suomalainen Klubi kunnioitti Suomen itsenäisyyttä viettämällä Suomi 105 juhlaillallisen 3.12.2022 AVEC: n kera ravintola Centralissa. Ohjelmassa oli herkullisten alku-, pää- ja jälkiruokien lisäksi puheenjohtaja Heikki Uusitalon tervetuliaispuhe sekä kansanedustaja Paula Risikon juhlapuhe. Puheiden ja aktiivisen keskustelun lisäksi tilaisuudessa esiintyivät Kuula-opiston opiskelijat Karoliina Krook (huilu), Aada Laajalahti (viulu) ja Juulia Järvenpää (piano) sekä mieskuoro Pohjan Miehet.

Mieskuoro Pohjan Miehet

Paula Risikon juhlapuhe.

Kuula-opiston musiikkiesitys

_______________________________________________________________________________________________________________

Vierailu Wärtsilän Vaskiluodon uudessa yksikössä 7.11.2022

Vaasan Suomalainen Klubi vieraili Wärtsilän uudessa yksikössä Vaskiluodossa 7.11.2022.  Wärtsilä Finland Oy:n toimitusjohtaja Hannu Mäntymaa kertoi monipuolisesti yrityksen liiketoiminnasta. Lopuksi tutustuimme tehdastiloihin ja Sustainable Technology Hub:n toimintaan.

Wärtsilän tilaisuudessa luentosali oli täynnä klubin jäseniä seuraamassa Mäntymaan esitystä.

Klubi-illan vieraanamme 23.5.2022 oli Pohjanmaan aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Pasi Heinua.. Esitelman aiheena oli erittäin ajankohtainen Ukrainan kriisi, Suomen Nato-ehdokkuus ja Suomen Puolustusvoimien kehittäminen tässä uudessa tilanteessa. 
Historioitsija ja kirjailija Teemu Keskisarja oli videoyhteyden kautta klubi-illan vieraana 21.3.2022 kertoen 1700-luvun Suuresta Pohjan sodasta ja 1714 käydystä Napuen taistelusta.

Osallistujia VSK:n 14.2.2022 klubi-illassa ravintola BANK:ssa. Illan vieraana oli Vaasan kaupunginorkesterin intendentti Mia Huhta.

VSK:n Suomi-104 itsenäisyysjuhlaillallisen ohjelma ravintola Centralissa 4.12.2021.
Vaasan Suomalaisen Klubin itsenäisyyspäivän illallinen 4.12.2021 ravintola Centralissa. Tilaisuuteen osallistui yli 50 henkilöä. Tilaisuudessa esiintyi muunmuassa mieskuoro Pohjan Miehet.
Vaasan Suomalaisen Klubin syyskokous ja klubi-ilta 15.11.2021. Klubi-illan luennoitsijana oli emeritus professori Kari Uusikylä aiheesta “Lahjakkuus, luovuus ja viisaus”.

Klubin Vaasa-Uumaja risteily (AVEC) upouudella, hienolla M/S Aurora Bothnialla 23.9.2021. Matkalla oli mukana 63 henkilöä.
Arkkipiispa Tapio Luoma etäyhteydellä 17.5.2021 klubi-illassa.
Vaskiluodon silta ja Hietasaari. Kuvan alaraunassa Kotkapatsas.
Eteläinen kaupunginlahti
Rantakatu ja Strampen

Retki Tottesundin kartanoon 9.9.2019

Vierailu Kyrö Distillery Companiin ma 7.9.2020

Noin kaksikymmentä osallistujaa oli klubin syysretkellä, ja kohteenamme oli tutustua menestyvään ja kasvavaan yritykseen Kyrö Distillery Companiin .

Perillä saimme kaksituntisella kierroksella kuulla mielenkiintoisia tietoja alueen ja Isonkyrön Osuusmeijerin historiasta Napuen taistelutantereen kupeessa , sekä tarinoita itse yrityksen syntymästä ja kehittymisestä tähän päivään saakka. Kiersimme koko tuotantoprosessin ja kävimme myös katsomassa ensimmäistä tislaamoa, jossa pandemian aikana on tislattu käsidesiä. Mielenkiintoinen oli myös varasto, jossa asiakkaiden tynnyreissä kypsyivät heidän ostamansa viski. Kaikille jäi varmasti mieleen eräs yrityksen slogani: In Rye We Trust!

Lopuksi saimme opetella tunnistamaan lopputuotteiden mauissa olevia erilaisia hienoja vivahteita.

Mielenkiintoinen ja piristävä retki!

Heikki

Retki alkoi!

Yhdessä komean julkisivun edessä.

Uskomme rukiiseen!

Asiakasomistajan tynnyri!

Vaikuttava uusi tislaamo!

Ensimmäinen pullotuskone!

Tastingin salaisuuksia!