Tiedote 8/2022 25.10.2022

Jaa kirjoitus

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet!

Viime kertaisessa klubitapaamisessa ma 10.10.2022 meillä kaikilla oli ilo toivottaa tervetulleeksi klubimme tilaisuuteen ensimmäistä kertaa osallistuneet neljä uutta jäsentä. Tänä vuonna klubiin on jo tullut kahdeksan uutta jäsentä!

Vieraanamme oli etänä prof. Harri Jalonen, joka piti hienon ja selkeän esityksen vaativasta aiheesta; Tiedon huoltovarmuus – totta vai tarua. Teemasta virisi myös hyviä kysymyksiä ja kommentteja.

Klubimme seuraava tapahtuma on vierailu Wärtsilän uusiin tiloihin nimeltään Sustainable Technology Hub Vaskiluodossa ma 7.11.2022 klo 17.30 alkaen. Isäntänämme on klubimme jäsen Wärtsilä Finland Oy:n toimitusjohtaja Hannu Mäntymaa. Vierailu kestänee tuonne klo 19.30 saakka.

Tilaisuuteen on mahdollista tulla myös yhteiskuljetuksella, joka lähtee klo 17.10 kaupungintalon edestä. Paluukuljetus on vierailun jälkeen takaisin kaupungintalolle. Vierailuun on toivottu 30 henkilöä, ja nämä kirjataan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautumiset Klubi-iltaan viimeistään ke 2.11.2022 kuluessa klubimestari Markku Rautoselle (morautonen@gmail.com tai puh. 040-525 5527). Ilmoittautumisen yhteydessä vahvistakaa, jos osallistutte yhteiskuljetukseen. Tarjoilua varten pyydämme myös tiedon mahdollisesta ruoka-ainerajoitteesta. Kaikki tarjottava on laktoositonta, joten sitä ei tarvitse ilmoittaa.

Wärtsilä edellyttää meiltä nimilistaa etukäteen, joten myöhästymisilmoittautumisia ei voida hyväksyä. Mennessämme vastaanottoon jokaisen henkilöllisyys tarkistetaan, eli ID-paperit mukaan – myös ajokortti käy.

Omin kulkuneuvoin tulevien toivotaan olevan paikalla hyvissä ajoin. Osoite on Frilundintie 7. Toimistotalon (”Office”) edessä on pysäköintipaikkoja vieraille, ja vastaanotossa ilmoitetaan auton rekisterinumero.

Kaikille nyt viimeistään kalenteriin myös merkintä klubin syyskokouksesta ja klubitapaamisesta ma 21.11.2022 klo 17.30 Bankissa. Tämän tilaisuuden lopuksi nautimme yhdessä perinteisen hirvikeiton.

Klubiterveisin!
Heikki Uusitalo
puh.johtaja

Kartta: