Tiedote 2./2021 12.4.2021


Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet !


Klubin seuraava etänä pidettävä tapaaminen pidetään ma 19.4.2021 klo 18.00. Koronarajoitusten takia paikalle voi tulla enintään 10 henkilöä.


Vieraanamme on Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila. Hän tulee kertomaan lehden tilanteesta ja suunnitelmista. Nyt on loistava tilaisuus antaa myös palautetta lehden toiminnasta ja sisällöstä.
Ilmoitukset osallistumisesta klubimestari Markku Rautoselle viimeistään torstaina 15.2.2021; morautonen@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon +358 40 525 5527.


Etäyhteyden tarkempi kutsu toimitetaan ilmoittautuneille ennen tapaamista.


Toukokuun klubitapaamisessa ma 17.5 pitää tervehdyksen ja esityksen etänä Suomen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan etänä näihin molempiin tilaisuuksiin.


Parhain terveisin!
Heikki Uusitalo
Puheenjohtaja
Vaasan Suomalainen Klubi

Tiedote 1./2021 5.3.2021

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet!


Klubin syyskokous pidettiin pandemian takia poikkeuksellisesti vasta 25.1.2021, mutta kevätkokous ajallaan 22.2.2021. Molemmat kokoukset olivat etäkokouksia, ja rajoitusten mukaisesti enintään 10 henkilöä oli itse tilaisuudessa paikalla, muut osallistujat etänä. Syyskokouksen tärkeimpänä päätettävänä asiana oli uuden hallituksen jäsenten valinta. Klubin hallitukseen tuli kaksi uutta jäsentä, ja kokonaisuudessaan uusi hallitus on seuraava:

Heikki Uusitalo Puheenjohtaja
Markku Rautonen Varapuheenjohtaja ja klubimestari
Jussi Perttola Klubin sihteeri
Pertti Eränen Klubin talousvastaava
Esko Ala-Myllymäki Klubin matka-, jäsenrekisteri- ja
verkkosivuvastaava
Arja Rantanen Hallituksen jäsen
Ilpo Ojala Hallituksen jäsen

Kevätkokouksessa 22.2.2021 käsiteltiin vuoden 2020 tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunto, vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille.
Kokouksen jälkeen klubin jäsen ja kansanedustaja Joakim Strand kertoi innostuneesti globaalia kehitystä kuvaavista skenaarioista ja EnergyVaasan ajankohtaisista hankkeista.
Kiristyneiden koronasuositusten perusteella hallitus on päättänyt, että maaliskuulle 22.3 suunniteltu klubitapaaminen perutaan. Huhtikuun klubitapaaminen on suunniteltu pidettäväksi ma 19.4, jolloin vieraaksemme etänä tulee Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila.
Toukokuun klubitapaamisessa ma 17.5 pitää tervehdyksen ja esityksen etänä Suomen evankelis – luterilaisen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma.
Huhtikuun ja toukokuun tilaisuudet mahdollisten koronarajoitusten puitteissa, ja toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan etänä näihin tilaisuuksiin.


Parhain terveisin!
Heikki Uusitalo
Puheenjohtaja
Vaasan Suomalainen Klubi

Tiedote 8./2020 10.12.2020

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet !

Vaasan sairaanhoitopiirin koronakoordinaatiotyöryhmä on tiistaisessa kokouksessaan 8.12.2020 päättänyt vahvasta suosituksesta koskien yksityistilaisuuksien järjestämistä. Suosituksen mukaan sellaisia yksityistilaisuuksia voidaan järjestää, joihin osallistuu enintään 10 henkilöä. Mateenmätiyhdistyksen suunniteltuun kokoukseen 23.12.2020 on alustavasti ilmoittautunut 25 henkilöä. Joudumme valitettavasti uuden vahvan suosituksen perusteella peruuttamaan Mateenmätiyhdistyksen kokouksen 23.12.2020. Pahoittelemme tätä tilannetta, mutta näin toimien me omalta osaltamme tuemme toimenpiteitä, joilla taudin leviämistä estetään.

Parhain terveisin!

Heikki Uusitalo

Puheenjohtaja

Vaasan Suomalainen Klubi