Tiedote 4/2022 13.4.2022

Jaa kirjoitus

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet!

Klubin kevätkokous pidettiin ma 21.3.2022. Kevätkokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat eli tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto. Kevätkokouksessa vahvistettiin myös tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.
Varsinaisessa klubitapaamisessa vieraanamme oli etänä historioitsija ja kirjailija Teemu Keskisarja. Hän kertoi persoonallisella tavalla Suuren Pohjan sodan taustoista ja tapahtumista, jotka vaikuttivat Pohjanmaan historiassa pitkään. Esityksen jälkeisessä keskustelussa sivuttiin myös käynnissä olevaa sotaa
Ukrainassa.


Klubin seuraava tapaaminen toteutuu vierailuna Hitachi Energylle Vaasassa ma 25.4.2022, ja isäntänämme on klubimme jäsen Jukka Auranen. Kokoonnumme Strömberg parkissa osoitteessa Strömbergintie 15 C klo 17.50. Autot voi pysäköidä oheisessa kartassa sinisellä merkitylle pysäköintialueelle (PowerPoint-tiedosto).

Tälle vierailulle on rajoitus osallistujien määrästä, joten 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta pääsee osallistumaan vierailuun. Ilmoittautumiset vierailulle viimeistään ke 20.4.2022 kuluessa klubimestari
Markku Rautoselle (morautonen@gmail.com tai puh. 040-525 5527).

Keväällä kokoonnumme vielä toukokuussa ma 23.5.2022. Silloin aiheena on Euroopassa oleva kriisi ja Suomen Puolustusvoimien kehittäminen. Vieraanamme on Pohjanmaan aluetoimiston päällikkö evl Pasi Heinua.

Klubiterveisin!

Heikki Uusitalo
Puheenjohtaja
Vaasan Suomalainen Klubi