Tiedote 2/2020

Jaa kirjoitus

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet!


Klubin viime tapaaminen pidettiin ensimmäistä kertaa ravintola Bankin suuressa salissa, joka mielestäni toimi kokonaisuudessaan hyvin. Tila edustaa ja mielestäni sopii hyvin klubin toiminnan historiaan. Vieraanamme oli Puolustusvoimien Pohjanmaan aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Mauri Etelämäki. Hän piti mielenkiintoisen esityksen asevelvollisuudesta ja puolustusvoimien paikallisesta toiminnasta Pohjanmaalla.


Pidämme seuraavan klubitapaamisen ma 17.2.2020 myös ravintola Bankin suuressa salissa. Tilaisuus alkaa kevätkokouksella klo 17.30.
Kevätkokouksen jälkeen tapaamme vieraamme kirjailija Marko Hautalan http://markohautala.fi/. Marko Hautala on vaasalainen kirjailija, ja häntä on luonnehdittu kansainvälisen tason kauhukirjailijaksi. Eräs viimeisimpiä teoksia on nimeltään Leväluhta, joka liittyy Isokyrössä sijaitsevaan rautakautiseen kalmistoon.

Ilmoitukset osallistumisesta klubimestari Markku Rautoselle viimeistään keskiviikkona 12.2.2020 sähköpostilla osoitteeseen morautonen@gmail.com tai puhelinviestillä numeroon +358405255527.
Tilaisuuden päätteeksi nautimme yhdessä perinteisen hernekeiton. Nyt sen tarjoilee ravintola Bankin keittiö!!!

Teille tiedoksi kevään tulevat klubitapaamiset, ja tähän mennessä sovitut vierailijat:

  • Ma 23.3.2020, avec-tilaisuus, vieraana Kari Uusikylä
  • Ma 20.4.2020, vieraana Johnny Åkerholm

Muistattehan hoitaa nyt vuoden alussa jäsenmaksut!


Klubiterveisin!
Heikki Uusitalo
Puheenjohtaja
Vaasan Suomalainen Klubi