Tiedote 1./2021 5.3.2021

Jaa kirjoitus

Tiedote 1./2021 5.3.2021

Arvoisat Vaasan Suomalaisen Klubin jäsenet!


Klubin syyskokous pidettiin pandemian takia poikkeuksellisesti vasta 25.1.2021, mutta kevätkokous ajallaan 22.2.2021. Molemmat kokoukset olivat etäkokouksia, ja rajoitusten mukaisesti enintään 10 henkilöä oli itse tilaisuudessa paikalla, muut osallistujat etänä. Syyskokouksen tärkeimpänä päätettävänä asiana oli uuden hallituksen jäsenten valinta. Klubin hallitukseen tuli kaksi uutta jäsentä, ja kokonaisuudessaan uusi hallitus on seuraava:


Heikki Uusitalo Puheenjohtaja
Markku Rautonen Varapuheenjohtaja ja klubimestari
Jussi Perttola Klubin sihteeri
Pertti Eränen Klubin talousvastaava
Esko Ala-Myllymäki Klubin matka-, jäsenrekisteri- ja
verkkosivuvastaava
Arja Rantanen Hallituksen jäsen
Ilpo Ojala Hallituksen jäsen

Kevätkokouksessa 22.2.2021 käsiteltiin vuoden 2020 tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunto, vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille.
Kokouksen jälkeen klubin jäsen ja kansanedustaja Joakim Strand kertoi innostuneesti globaalia kehitystä kuvaavista skenaarioista ja EnergyVaasan ajankohtaisista hankkeista.
Kiristyneiden koronasuositusten perusteella hallitus on päättänyt, että maaliskuulle 22.3 suunniteltu klubitapaaminen perutaan. Huhtikuun klubitapaaminen on suunniteltu pidettäväksi ma 19.4, jolloin vieraaksemme etänä tulee Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila.
Toukokuun klubitapaamisessa ma 17.5 pitää tervehdyksen ja esityksen etänä Suomen evankelis – luterilaisen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma.
Huhtikuun ja toukokuun tilaisuudet mahdollisten koronarajoitusten puitteissa, ja toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan etänä näihin tilaisuuksiin.

Parhain terveisin!
Heikki Uusitalo
Puheenjohtaja
Vaasan Suomalainen Klubi