Tapahtumat

Tässä vielä kootusti syksyn osalta tähän mennessä päätetyt tapaamiset.


Klubin toiminta käynnistetään nyt syyskuussa. Toiminnassa otetaan huomioon kaikki koronavirukseen liittyvät viranomaisohjeet ja hyvät käytännöt; riittävät turvavälit, hyvä käsihygienia ja tilaisuuksissa on saatavilla suu- ja nenäsuojaimet klubilaisten käyttöön.
Syksyn toimintasuunnitelma pyritään viemään läpi alkuperäisen vuosisuunnitelman mukaisesti. Klubin tilaisuudet olisivat seuraavat:

  • Syysretki (avec) 7.9.2020, kohteena Kyrö Distillery Plant
  • Klubi-ilta 5.10.2020
  • Syyskokous ja klubi-ilta 9.11.2020
  • Itsenäisyyspäivään liittyvä illallinen (avec) 4.12.2020
  • Mateenmätiyhdistyksen kokous 23.12.2020

Vierailu Kyrö Distillery Companiin ma 7.9.2020

Noin kaksikymmentä osallistujaa oli klubin syysretkellä, ja kohteenamme oli tutustua menestyvään ja kasvavaan yritykseen Kyrö Distillery Companiin .

Perillä saimme kaksituntisella kierroksella kuulla mielenkiintoisia tietoja alueen ja Isonkyrön Osuusmeijerin historiasta Napuen taistelutantereen kupeessa , sekä tarinoita itse yrityksen syntymästä ja kehittymisestä tähän päivään saakka. Kiersimme koko tuotantoprosessin ja kävimme myös katsomassa ensimmäistä tislaamoa, jossa pandemian aikana on tislattu käsidesiä. Mielenkiintoinen oli myös varasto, jossa asiakkaiden tynnyreissä kypsyivät heidän ostamansa viski. Kaikille jäi varmasti mieleen eräs yrityksen slogani: In Rye We Trust!

Lopuksi saimme opetella tunnistamaan lopputuotteiden mauissa olevia erilaisia hienoja vivahteita.

Mielenkiintoinen ja piristävä retki!

Heikki

Retki alkoi!

Yhdessä komean julkisivun edessä.

Uskomme rukiiseen!

Asiakasomistajan tynnyri!

Vaikuttava uusi tislaamo!

Ensimmäinen pullotuskone!

Tastingin salaisuuksia!